Meer resultaten voor neus

neus
Neus.
Dit kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld wanneer je je neus gebroken hebt. De bloedvaten in de neus gaan dan kapot. Deze bloedvaten kunnen ook stuk gaan door je neus te hard te snuiten of te stoten, door warmte of door hoogte.
Wat is beter: uw neus ophalen of snuiten? - MAX Vandaag.
De neus ophalen. Misschien minder smakelijk, zeker voor de mensen om u heen, maar het ophalen van uw neus is beter. Door uw neus op te halen, wordt het slijm uit de holtes gezogen en verdwijnt via de keel in de maag.
Alle geneesmiddelen voor neus en luchtwegen.
Met Mentha Neusinhaler kan je bij verkoudheid altijd en overal je neus verzorgen om vrijer te kunnen ademen. Aromed Mentha neusinhaler 10ml. Met Mentha Neusinhaler kan je bij verkoudheid altijd en overal je neus verzorgen om vrijer te kunnen ademen.
Neus - Wikipedia.
De neus heeft daarbij als specifieke functie de lucht te reinigen en te verwarmen voordat deze naar de longen gaat. Daarnaast wordt het bloed, dat via de neus naar de hersenen gaat, in de slijmvliezen van de neus door de ingeademde lucht gekoeld.
Zuyderland Keel-, Neus en Oorheelkunde KNO van Zuyderland MC.
Etage 2, balie 2.02. Bij Keel-, Neus en Oorheelkunde KNO van Zuyderland Medisch Centrum werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan patiƫnten met aandoeningen aan keel, neus en oren. Het spreekuurcentrum KNO kunt u bezoeken op vier locaties: in Sittard-Geleen, Heerlen, Brunssum en Kerkrade.
Adrz Keel, neus en oorheelkunde KNO.
Bij koorts temperatuur boven de 38.5 C, braken en/of diarree vragen wij u om contact op te nemen met de polikliniek via 088 125 00 00. Keel, neus en oorarts. Keel, neus en oorarts. Keel, neus en oorarts. Keel, neus en oorarts.
Neus - KnoCare.
Daarna plakt de KNO-arts de huid van de neus af met verband en komt er een plastic spalkje op de neus. Aan de binnenkant van de neus is aan beide kanten een sponsachtig verband aangebracht dat gemiddeld twee dagen blijft zitten.
Keel-, Neus- en Oorheelkunde - Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Behandeling van functiestoornissen, veroorzaakt door een allergie overgevoeligheid of een inwendige afwijking door operatieve correcties aan de in- en uitwendige neus, inclusief de neuspunt. Behandeling van neuspoliepen en neusbijholtenontstekingen door operaties aan de neusbijholten, kaakholten en voorhoofdsholten via de neusopening.

Contacteer ons